Системи за управление.
Дори добър водач не винаги може да държи всичко под око. За управление, измерване, наблюдение и ориентиране разполагаме с подходящите системи. Там, където са необходими: направо на полето.
Терминал S10.
S10 е терминал на CLAAS за професионалисти. Той е оборудван с голям сензорен екран от 10,4″ и предлага широк обхват на функциите. Успоредно с обслужването на системата за управление, чрез S10 могат да се управляват и ISOBUS приставки и да се свържат до четири аналогови камери като CLAAS PROFI CAM.

Терминал S7.
С основния терминал S7 сте в крак с най-новите технически постижения, когато желаете да използвате терминала си изключително за обслужване на паралелното водене или автоматично управление. Със своя сензорен екран 7″ с висока резолюция, S7 изпълнява всички функции, които са включени и в предходния терминал S3.

GPS PILOT FLEX.
Автоматичният волан GPS PILOT FLEX може лесно да се разменя между различните машини. По време на жътва той може да се използва при зърнокомбайн или силажокомбайн, а след това да се използва при трактор. По-старите машини на CLAAS или на други производители също могат да се оборудват с GPS PILOT FLEX.

AUTO TURN.
Функцията AUTO TURN дава възможност за автоматично завиване на бразда. По-бързо попадате в избраната колея, избягвате застъпвания и можете изцяло да се концентрирате върху настройките на уредите. С виртуалната траектория на завоя при S10, AUTO TURN става дори още по-удобна.