TELEMATICS.
TELEMATICS се отличава с прегледен дизайн и интуитивно обслужване. Всички данни на машината са винаги пред погледа Ви. Допълнително можете да избирате между различни пакети (basic, advanced и professional), така че TELEMATICS да се разширява според потребностите Ви.

Автоматична документация.
Автоматичната документация е разширение на функциите на TELEMATICS. Без намесата на водача тя предава работните данни, свързани с отделното поле, към сървър, където могат да се интерпретират за по-нататъшна обработка. Всички данни, свързани с машината, могат да се експортират във формат IsoXML.

TELEMATICS ON IMPLEMENT (TONI).
С TONI събирате не само всички данни, свързани с трактора, но и получавате всички машинни данни на инвентара. Тази техника не се ограничава само до машините на CLAAS – инвентарът от други производители също се подготвя за работа с TONI.

Дистанционна диагностика.
Благодарение на системата за дистанционна диагностика на CLAAS. Вие печелите ценно време. Нашите сервизни служители имат директен достъп през интернет до всички данни за работата и електрониката на Вашата машина. Така в случай на проблем, той често се решава дистанционно. А ако все пак се наложи намеса на място, цялата необходима информация вече е на разположение и техникът може да вземе със себе си необходимите резервни части.

Приложение TELEMATICS.
За да можете да използвате TELEMATICS и в движение, CLAAS предлага приложение за смартфон за операционните системи iOS и Android. Приложението следва същата философия на обслужване като уеб страницата и Ви превежда чрез стъпките „информиране, анализиране, оптимизиране“ през съвременното управление на машинния парк.

telematics_4