Ротационната брана KE работи оптимално след плуга и на култи- вирана почва. Благодарение на голямата височина на рамата, аб- солютно гладкото дъно на ваната и дългите зъбци се получават големи проходи, така че няма проблеми даже и при почви с груби големи буци.

Ротационните брани имат влачещи се лапи за работните органи. Ротационната брана се използва за подготовка на бразди за засяване в ниви с малко органична маса след плуга в леки почви без предварителна обработка.

Ротационите брани и ротационни култиватори със задвижва- щата система Long-Life-Drive на AMAZONE се отличават с дълъг срок на експлоатация и максимално спокоен ход.

С изгодния по цена прътов валяк става добро уплътняване на почвата с дълбок ефект, например за предварителна подго- товка в съчетание с посадачни машини или за дълбока сеитба.

Назъбеният притъпкващ валяк работи без затлачване дори при лепкави почви и мно- го слама. Дълбоко разположените чистачи осигуряват равна повърхност.

Уникалният валяк с пръстеновидни клинови профили осигурява уплътняване на почвата на ленти. Посевният материал се полага в лентите. Подходящ за всяко време и за всички почви

Технически характеристики тук

Разгледай брошурата тук

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formИзпрати

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.